Hyppää sisältöön
Bomag maantiivistys

Maantiivistys

Vuokraus on helppoa ja joustavaa

Vuokrattavat maantiivistyskoneet

Bomag on maailman suurin maantiivistyskoneiden valmistaja. Bomagin maineen kulmakiviä ovat laatu, luotettavuus ja alhaiset käyttökustannukset.

BVC eli Bomag Variocontrol-jyriä on saatavilla alkaen mallista BW177BVC-5. Variocontrol järjestelmän etuja ovat helppo käytettävyys, korkea tiivistysteho ja soveltuvuus eri käyttökohteisiin. Variocontrol järjestelmässä valssin sisällä olevat epäkeskot säätyvät jyrän mittaaman tiiveysarvon mukaisesti optimoiden tiivistystapahtumaa.

Kuljettaja valitsee tavoiteltavan tiiveysarvon ja jyrä asettaa automaattisesti iskun suunnan. Iskun kulma säätyy portaattomasti 90-astetta, jonka ansiosta jo tiivistetyt osat työmaalla eivät pääse ylitiivistymään. Variocontrol järjestelmä mahdollistaa nopeamman ja tarkemman suoriutumisen työkohteen tiivistystehtävistä. Vastaavasti silloin kun tavoitteena on tiivistää lähinnä maan pintakerroksia, tai työskennellään rakennusten välittömässä läheisyydessä, voidaan Bomag Variocontrol-jyrän iskun suunta määrittää ohjaamosta siten että ympäristöön kohdistuu mahdollisimman vähän värähtelyä. Bomag Variocontrol säästää omistajan aikaa ja rahaa ja sillä suoriutuu työtehtävistä nopeammin, varmemmin ja helpommin

3 hakutulosta haulle "Yksivalssijyrät"
Näytetään: 1 - 3 Järjestä:   ilmoitusta/sivu
Bomag BW213BVC-5 - VARIOCONTROL
Tuotealue: Yksivalssijyrät
Engine Output: 115 kW
Viikkovuokra: 1 490 EUR / vko
Hinta: Ota yhteyttä myyjään
Bomag BW177BVC-5 - VARIOCONTROL
Tuotealue: Yksivalssijyrät
Engine Output: 55,4 kW
Viikkovuokra: 1 180 EUR / vko
Hinta: Ota yhteyttä myyjään
Bomag BW145D-5
Tuotealue: Yksivalssijyrät
Engine Output: 55,4 kW
Viikkovuokra: 980 EUR / vko
Hinta: Ota yhteyttä myyjään

Yksivalssijyrät

Maantiivistys

Haastavan paikan tiivistäjä

Bomag BMP8500 on radio-ohjattava sorkkajyrä, joka tarjoaa pienessä paketissa vaihtoehdon maantiivistykseen paitsi tärylätkälle, myös suuremmalle jyräkalustolle.